MEGHÍVÓ KÖZGYŰLÉSRE

VIRTUTE      Gödöllői Premontrei Öregdiákok Egyesülete           VINCES
2100 Gödöllő Takács Menyhért út 2.

Meghívó

A Gödöllői Premontrei Öregdiákok Egyesületének Közgyűlésére

2021. július 12. (hétfő) 18.00 óra, helyszíne: Gödöllő, Körösfői Kriesch Aladár utca 5. A közgyűlés várhatóan nem lesz határozatképes, a megismételt közgyűlés időpontja 2021. július 27. napja (kedd) 18 óra 00 perc, helyszíne: Gödöllő, Körösfői Kriesch Aladár utca 5.
A megismételt közgyűlés a megjelentek számától függetlenül határozatképes lesz.

Napirendi pontok:

  1. Elnökségi beszámoló, és arról történő szavazás
  2. Ellenőrző Bizottsági beszámoló, és arról történő szavazás
  3. A 2020. évi zárszámadás, a 2021. évi költségvetés jóváhagyása (a veszélyhelyzet alatt bevezetett jogszabályokra figyelemmel az Elnökség által elfogadott beszámolókat jóvá kell hagynia a Közgyűlésnek), a közhasznúsági jelentés jóváhagyása
  4. Az Egyesület Alapszabályának módosítása, pontosítása (a Gimnázium neve megváltozott, aminek átvezetése szükséges, a Perjelség Apátsággá alakult, a Közgyűlés összehívásának módjával és időközével kapcsolatosan pedig a járványhelyzet miatt indokolt az elektronikus úton történő közgyűléssel kapcsolatos rendelkezések beépítése is, továbbá a megismételt közgyűlés időközének 1 órára történő lerövidítése, az Elnökség létszámának esetleges bővítése 3-ről 5 vagy 7 főre, mivel  jogszabályváltozás erre lehetőséget ad)
  5. A lejáró mandátumú Elnökség és Ellenőrző Bizottság helyett az Elnökség és Ellenőrző Bizottság új tagjainak a megválasztása
  6. Az Alapítvánnyal kapcsolatos kérdések megvitatása, a kuratóriumi tagok megerősítése
  7. A körlevéllel kapcsolatos kérdések
  8. A tárgyévre vonatkozó program javaslatok, ötletek felvetése és megtárgyalása
  9. Kérdések, észrevételek

A Közgyűlésen történő előzetes részvételi szándékodat az alábbi űrlapon tudod jelezni (a linkeket, ha nem jön be a kérdőív, a böngészőbe kell bemásolni):

https://forms.gle/9mx7MmGHafk3QEpt8

Az Egyesület szeretettel várja azon tagok jelentkezését, akik az Egyesület munkájában akár tanácsaikkal, javaslataikkal, akár ellenőrző bizottsági, tanácsadó testületi vagy elnökségi szinten aktívan részt kívánnak venni. Ez irányú szándékaitokat kérjük legkésőbb 2021. július 7. napjáig jelezzétek az alábbi űrlap kitöltésével:

https://forms.gle/kGtY7fKMZ13i4dGW8

A jelölteknek el kell fogadniuk a jelölést, megválasztásuk esetén a tisztséget írásban szintén el kell fogadniuk, és az Egyesületnek le kell adnia az adataikat a Budapest Környéki Törvényszéken nyilvántartásba vétel céljából.

Gödöllő, 2021. június 25.

Szeretettel várunk

az Egyesület Elnöksége