MEGHÍVÓ

Kedves Öregdiákok!

Várunk mindenkit szeretettel a Szent Norbert Napon!

2021. június 5-én, szombaton de. 9.30-kor a Fácán sori Premontrei Plébániatemplomban ünnepi szentmise lesz Szent Norbert Atyánk tiszteletére a Premontrei Rend alapításának 900. jubileumi esztendejében. A szentmisét a gödöllői premontreiekhez tartozó egykori és mostani intézmények élő és megholt rendtársaiért, tanáraiért, munkatársaiért és öregdiákjaiért mutatja be Balogh P. Piusz O. Praem. gödöllői apát.

A gödöllői Premontrei Iskolaközpont jubiláló évfolyamainak (1951, 2001, 2006, 2011, 2016) osztályonként rövid beszámoló közlésére az Öregdiák Egyesület honlapján és az iskolai honlapon van lehetőség.

A szentmisét követően lehetőség lesz rövid, kis csoportos koszorúzásra az iskolai emlékhelynél, valamint a premontrei temetőben. Emellett megtekinthető lesz az új parkoló és a Takács Menyhért út bővítése, ill. az épülő új templom helye.

Az együttlét befejezéseként az Apátság vendégül hívja a résztvevőket egy kis frissítőre a területünk szélén található Kútház kávékortyolóba, melynek üzemeltetésében öregdiákjaink is részt vesznek.

Online közvetítés az alábbi linken lesz elérhető: https://youtu.be/I01WeKrWRi4

Szeretettel várunk mindenkit!
Minden kedves öregdiáknak jó egészséget kívánunk!
az Egyesület Elnöksége