Meghívó a Szent Norbert napi találkozóra és a megismételt közgyűlésre

2017. június 3. szombat, Gödöllő

A Gödöllői Premontrei Perjelség és a Gödöllői Premontrei Öregdiák Egyesület szeretettel hívja és várja az ünnepi találkozóra és közgyűlésre a régi és mostani iskola diákjait, tanárait, hozzátartozóit, akiket összeköt a Premontrei Rend tisztelete, a Gimnázium és Nevelőintézet szelleme, az iskolaévek alatt kifejlődött barátság és szeretet.

Az ünnepi találkozó programja:

9.30 órakor Szentmise a Fácán sor 3. alatti Premontrei Plébániatemplomban.
A szentmisét követően a Gimnázium előtt a kopjafák megkoszorúzása, meghalt tanárainkra és diáktársainkra emlékezve.
11.00 órakor Közgyűlés a Gimnázium B épületének Aulájában. Az Elnökség és az Ellenőrző Bizottság beszámolóját követően a társegyesületek és a jubiláló évfolyamok (1937, 1942, 1947, 1952, 2002 A és B, 2007 A és B, 2012 A, B és C) 2-2 perces beszámolóit hallgatjuk meg.

A helyszínen lehetőség van a tagdíjak rendezésére.

12.00 órakor ebéd ugyanott. Az ebéden való részvételre előzetes jelentkezést kérünk. Az ebéd változatlanul 2500 forintba kerül. Ebéd után megkoszorúzzuk iskolánk újraindítójának, Fényi Ottó atyának sírját.

AZ EBÉD ÉS TAGDÍJ BEFIZETÉSEKRE ÉS A JELENTKEZÉSRE VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÓ:

A gödöllői ebéd ára személyenként 2500 Ft. Lehetőleg az OTP-ben feladott egyesületi csekken, akár a tagdíjjal együtt kérjük befizetni, feltűntetve, hogy az összegből mennyi jut tagdíjra, mennyi ebédre (személyek száma) és (ha többet fizet) a megajánlott rész. Minden részt venni szándékozótól feltétlenül kérjük május 29-ig a jelentkezést, akár a csekkbefizetéssel, akár külön levélben, telefonon (Kissné Papp Gabriella 06 20 3594201) vagy e-mailben (varadybrenner@t-online.hu). A levelet az Egyesület gödöllői címére kérjük elküldeni, mert csak így biztosítható az évfolyamok tagjainak egymás melletti elhelyezése! Külföldiek és az előre jelentkezők az ebédet a helyszínen fizethetik. Kérjük, hogy azok a belföldiek, akiknek az ebéd megfizetése nehézséget okoz, jelezzék a jelentkezéskor, az Egyesület nekik térítésmentes ebédet biztosít.